Browsed by
Tag: Green connection

Aktiviti Hujung Minggu Bersama Anak-anak Di Green Connection

Aktiviti Hujung Minggu Bersama Anak-anak Di Green Connection

Setiap hujung minggu saya dan hubby mesti membawa anak-anak berjalan-jalan. Hanya hujung minggu saja lah masa kami untuk anak-anak. So hari Sabtu baru ni, saya berkesempatan membawa anak-anak pergi ke Green Connection. Asyik bawa pergi shopping complex so kali ni bawa diorang tengok hidupan laut pula haha. Green Connection ni actually lama suda buka, but sekarang lebih happening dengan kehadiran banyak hidupan laut dan binatang lain.

Ni Feeding fish. Anak-anak memang fokus
Ni Feeding fish. Anak-anak memang fokus .Dorang memang suka ni haha

 

Amy fokus tengok fish hehe
Amy fokus tengok fish hehe
Nah kan anak sukaa ni
Nah kan anak sukaa ni
wah besarnya ..
Mama ada big fishh
Yang ni mama suka..so cute
Memang mainan Adam ni kalau puzzle
Suka la tu puzzle

 

ular sawa pun adaa
ular sawa pun adaa
Chak ultraman mau pulang suda ..bye bye

 

So if ada bawa la anak-anak berjalan-jalan di Green Connection bertempat di Km 2, Jalan Tuaran Likas iaitu berdekatan dengan Wisma Wanita . Bayaran masuk untuk Kanak-kanak – RM7.40 dan untuk dewasa adalah RM12.40

Ni Operation time Green Connection
Ni Operation time Green Connection